Personeel & Salaris.

Uw medewerkers zijn een van de belangrijkste succesfactoren van uw organisatie. Maar wel een waarbij veel komt kijken: (fiscale) wetten en regels, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, talent- en loopbaanontwikkeling en (salaris)administratie. Continue veranderingen in wet- en regelgeving, maar ook nieuwe manieren van werken, maken dit complex en tijdrovend. Wij verzorgen onder andere:

  • Online salarisadministratie

  • Arbeidsrecht
  • HR – diensten

  • Pensioenen

Employee Self-Service.

De papieren salarisstrook is niet meer van deze tijd. Voortaan communiceer jij met je werkgever via het beveiligde werknemersportaal. Hier heeft de werknemer eenvoudig toegang tot al zijn/haar salarisgegevens.

Employer Self-Service.

Werkgeversportaal
De papieren salarisstrook is niet meer van deze tijd. Voortaan communiceer jij met je werknemer via het beveiligde werkgeversportaal. Hier heb je eenvoudig toegang tot al je salarisgegevens.

AVG-Proof salarisverwerking
Door gebruik te maken van het handige werknemersportaal kun je voortaan volledig AVG-proof salarisgegevens met je medewerkers delen. Allemaal vanuit je vertrouwde beveiligde omgeving.

Industries experience

Voor wie?

Op maat gemaakte service. Wel zo makkelijk.

Wij kennen niet alleen uw onderneming, maar ook uw wensen. Voor optimale ondersteuning bij de dagelijkse bedrijfsvoering en het signaleren van mogelijkheden is maatwerk soms noodzakelijk.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Specialisten op elk gebied.

Geïnteresseerd?

Dus beschik jij over de kennis en ervaring die je nodig hebt? Voel jij je prettig in een klein ondernemend team en wil jij samen met je team werken aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen?

Ga dan aan de slag als boekhouder/assistent accountant bij Dick van Nooij Administratiekantoor. Wacht niet langer en solliciteer!