Business intelligence.

Weet u hoe uw organisatie ervoor staat? Heeft u inzicht in uw onderneming op basis waarvan u strategische beslissingen durft te nemen? Wij brengen u de informatie die u nodig heeft voor een weloverwogen beslissing. Dat is data gedreven ondernemen. Dat is sturen op feiten.

Ook voor interpretatie van uw feiten of beoordeling van de te nemen beslissing.

Data visualisatie.

Ongemerkt beschik je als bedrijf over meer data dan u misschien denkt. Vaak valt hier meer informatie uit te halen dan men denkt of op dit moment doet. Het opstellen van hard-copy rapportages is vaak foutgevoelig en tijdrovend mensenwerk. Dat is verleden tijd.

Door slimme koppelingen rapportage tooling kunnen op maat gemaakte dashboards worden gemaakt om u op ieder moment van de dag te voorzien van de informatie die u wilt weten.

Continuous monitoring.

Altijd grip op onderneming door middel van continue controle op uw data. Dat is continuous monitoring. Door de toepassing van eigen parameters kunt uw doelgericht controles uitoefenen op uw data. Niet steekproefsgewijs en niet achteraf maar op het moment dat eventuele excepties op uw processen zich voordoen. Iedere exceptie op ieder moment. Zo neutraliseert uw fouten of problemen op het moment dat ze zicht voor doen.

  • Real-time inzicht in data

  • Data gedreven ondernemen

  • Risicoanalyse

  • Eigen parameters

Industries experience

Voor wie?

Op maat gemaakte service. Wel zo makkelijk.

Wij kennen niet alleen uw onderneming, maar ook uw wensen. Voor optimale ondersteuning bij de dagelijkse bedrijfsvoering en het signaleren van mogelijkheden is maatwerk soms noodzakelijk.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Specialisten op elk gebied.

Geïnteresseerd?

Dus beschik jij over de kennis en ervaring die je nodig hebt? Voel jij je prettig in een klein ondernemend team en wil jij samen met je team werken aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen?

Ga dan aan de slag als boekhouder/assistent accountant bij Dick van Nooij Administratiekantoor. Wacht niet langer en solliciteer!