Succesvol uitbesteden van de financiële afdeling.

Het outsourcen van de de gehele financiële / fiscale afdeling geef een onderneming veel vrijheid en flexibiliteit. Opschalen wanneer de onderneming groeit, afschalen wanneer de onderneming krimpt. Door de inhuur van externe specialisten zal de kwaliteit van de afdeling enorm toenemen, daartegenover staat een daling van de gemiddelde kosten. Win, win!

Een belangrijke trend bij financiële en/of fiscale afdelingen van een bedrijf is de het afnemen van het aantal fte’s vanwege verregaande automatiseringsmogelijkheden. Hierdoor kunnen de lasten worden gedrukt maar dit gaat vaak tevens ten koste van de kennis en specialismen van de werknemers.

Door middel van outsourcing kan met een (relatief) klein team in combinatie met verregaande automatisering een efficiënte vervanging of professionalisering van van uw financiële afdeling worden bewerkstelligd. Dit kan zowel in de vorm van een complete reorganisatie als in een combinatie met de eigen medewerkers.

De voordelen op een rijtje.

Industries experience

Voor wie?

Op maat gemaakte service. Wel zo makkelijk.

Wij kennen niet alleen uw onderneming, maar ook uw wensen. Voor optimale ondersteuning bij de dagelijkse bedrijfsvoering en het signaleren van mogelijkheden is maatwerk soms noodzakelijk.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Specialisten op elk gebied.

Geïnteresseerd?

Dus beschik jij over de kennis en ervaring die je nodig hebt? Voel jij je prettig in een klein ondernemend team en wil jij samen met je team werken aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen?

Ga dan aan de slag als boekhouder/assistent accountant bij Dick van Nooij Administratiekantoor. Wacht niet langer en solliciteer!