Rechtsgebieden.

Actueel

Jarenlange ervaring en actuele kennis zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een deskundige en accurate dienstverlening. Wij weten wat voor u als ondernemer belangrijk is. Wij houden niet alleen de ontwikkelingen in de markt in de gaten maar ook de (fiscaal-)juridische gevolgen hiervan voor uw onderneming. Indien gewenst denken wij actief met u mee en zoeken naar een effectieve oplossing voor uw uitdaging. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Full Service
Juridische uitdagingen bestrijken vaak meerdere rechtsgebieden tegelijk. Doordat wij een full-service kantoor zijn hebben wij nagenoeg elke situatie de juiste juridische kennis in huis. Soms vraagt uw persoonlijke situatie om een andere, meer specialistische aanpak. In samenwerking met onze partners bieden wij u dan een oplossing op maat. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Altijd bereikbaar
Onze communicatie is open en helder. Wij bouwen op langdurige en persoonlijke relaties. Binnen Dick van Nooij BV zijn de lijnen kort waardoor ten alle tijden actieve, daadkrachtige aanpak gegarandeerd kan worden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u ons nodig? Wij staan ten alle tijden voor u klaar, ook buiten kantoortijden.

Industries experience

Voor wie?

Op maat gemaakte service. Wel zo makkelijk.

Wij kennen niet alleen uw onderneming, maar ook uw wensen. Voor optimale ondersteuning bij de dagelijkse bedrijfsvoering en het signaleren van mogelijkheden is maatwerk soms noodzakelijk.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Specialisten op elk gebied.

Vraag nu een gratis kennismaking aan.

Bel ons vandaag nog op: 075 622 71 27

Succesvolle ondernemingen sturen op feiten.